PRIVACY VERKLARING VLD Sweden

VLD Sweden gevestigd en kantoorhoudende te Oosterland (4307AD) aan de lange dreef 1A, hierna te noemen “VLD Sweden” hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers. VLD Sweden verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze Privacy Verklaring informeert VLD Sweden u over de manier waarop VLD Sweden uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door VLD Sweden worden aangeboden op www.vldsweden..

Artikel 1 Uitleg persoonsgegevens en specifieke doelen voor de verwerking daarvan

  1. Persoonlijk
    VLD Sweden gebruikt gegevens om u een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. VLD Sweden past wat u op www.vldsweden. ziet aan op uw interesses. VLD Sweden gebruikt daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, uw IP-adres en cookies. Over cookies kun u hier meer lezen.

  2. Doel
    VLD Sweden verzamelt en verwerkt dus uw persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van www.vldsweden., gaat u akkoord met deze Privacy Verklaring en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze Privacy Verklaring. VLD Sweden gebruikt uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website. Hieronder volgt een overzicht van persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt door VLD Sweden.

  3. Bestelling
    Voor uw bestelling heeft VLD Sweden uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en uw op de hoogte houden over uw bestelling. VLD Sweden verstrekt deze gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum.
    Als u op www.vldsweden. bij een externe verkoper bestelt, geeft VLD Sweden uw gegevens aan deze verkoper. We eisen van onze externe verkopers dat ze net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als VLD Sweden dat doet.

  4. Uw account
    In uw account op www.vldsweden. slaat VLD Sweden onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, opgegeven informatie en interesses, gegevens over uw eerdere bestellingen & reviews die u hebt geplaatst.

  5. Klantbeoordeling
    Bij het schrijven van een klantbeoordeling, kunt u kiezen of uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of VLD Sweden over uw klantbeoordeling contact met u op mag nemen. In voorkomend geval houdt VLD Sweden bij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.

  6. Zakelijke klanten
    Gegevens van zakelijke klanten, partners of (hun) contactpersonen worden op dezelfde wijze gebruikt en verwerkt als die van particuliere klanten. Zijn het gegevens van personen, dan behandelt VLD Sweden deze gegevens net zoals die van andere klanten van VLD Sweden.

  7. Social media
    Op sommige plekken op www.vldsweden., kunt u met uw social media-account inloggen. Uw winkelgedrag kan dan zichtbaar worden op uw social media-account. VLD Sweden krijgt geen toegang tot uw social media-account.

Artikel 2 Doorgifte aan derden

1. VLD Sweden geeft uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij:
a) De doorgifte geschiedt aan een door VLD Sweden voor de in deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden VLD Sweden een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens;
b) VLD Sweden op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.


page1image3792944page1image3798976page1image3796480page1image3800016page1image3796688page1image3789408page1image3794816

Artikel 3 Beveiliging van gegevens

1. VLD Sweden maakt - voor zover dat van haar verlangd mag worden - gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die VLD Sweden ontvangt.

Artikel 4 Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens

1. U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens die we verwerken. Ook kunt u een verzoek doen om uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@vldsweden.cm of gebruik maken van de de-autorisatie mogelijkheid in uw account. Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik meer maken van de website, omdat de verwerking van uw persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website.

Artikel 5 Cookies

1. Het is mogelijk dat VLD Sweden tijdens een lopende sessie gebruik maakt van first party session cookies. Deze cookies zijn in beginsel functioneel van aard. Om alle cookies te weigeren of om te worden ge├»nformeerd iedere keer dat uw computer een cookie ontvangt kunnen bij de “help”- functie op de werkbalk van de browser van uw computer de instellingen van uw computer worden gewijzigd. Sommige functies op www.vldsweden. werken mogelijk niet meer indien uw computer geen cookies kan ontvangen.

Artikel 6 Aansprakelijkheid VLD Sweden

1. VLD Sweden heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die VLD Sweden verwerkt ten behoeve van www.vldsweden.. VLD Sweden accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

Artikel 7 Bewaartermijn

1. VLD Sweden bewaart persoonsgegevens gedurende een periode van 12 maanden na uw laatste bezoek aan www.vldsweden., tenzij VLD Sweden op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

Artikel 8 Wijziging Privacy Verklaring

1. VLD Sweden behoudt zich het recht voor om deze Privacy Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via www.vldsweden. bekend gemaakt worden. Door na wijzigingen gebruik te maken van www.vldsweden. gaat u akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina en www.vldsweden. in de gaten. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 22-05-2018.

 
 
VLD SWEDEN
Langedreef 1a
4307 AD Oosterland
The Netherlands



 
 
 
Contact
Tel. (0031)111850797
info@vldsweden.com
 
 
Design by Krelloprint
 
Bekijk onze link pagina

Privacy
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.